06 24 75 58 84 / 024 737 03 44 info@russischtaalbureau.nl

Technische vertalingen
russisch, Oekraïens < > Nederlands, engels


Nauw contact leidt
tot perfectie.

Wij werken uitsluitend met ‘native speaker’ vertalers die aantoonbaar verstand hebben van het relevante technische vakgebied. Eventueel maken wij gebruik van een bestaande of een nieuwe terminologielijst die wij samen met u verder kunnen verrijken. Hierdoor ontstaat een consistente en kwalitatief perfecte vertaling. Wij vertalen  voor elke branche (zie onze portfolio en referenties) 0.a.  installatie-instructies, handleidingen, veiligheidsdocumentatie, PowerPoint presentaties-opleidingen en technische specificaties.

Technisch vertalen vereist vakkennis en oog voor detail.

Wij beschikken over een groot netwerk van vertalers die gespecialiseerd zijn in het betreffende vakgebied en alleen naar hun moedertaal vertalen. Enkele voorbeelden van door ons uitgevoerde technische vertalingen zijn:  Handleidingen, Productspecificaties, Onderhouds- en Veiligheidsvoorschriften. Het is onze ervaring dat tijdige feedback en afstemming essentieel zijn voor een goede voortgang en consistente vertalingen. Het ‘on the fly’ verrijken van een bestaande of opstellen van een nieuwe terminologielijst is hierbij een belangrijk hulpmiddel.

Portfolio

AUTOMOTIVE – CHEMISCH – BIOMEDISCH – INDUSTRIEEL ONTWERP – CIVIELTECHNISCH -ICT – ELEKTROTECHNIEK – GEOTECHNIEK – OFFSHORE – LUCHT- EN RUIMTEVAARTTECHNIEK – MARITIEME TECHNIEK – PROCESTECHNIEK – REGELTECHNIEK – WERKTUIGBOUWKUNDE
 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We informeren u graag over onze ervaringen.