06 24 75 58 84 / 024 737 03 44 info@russischtaalbureau.nl

Over ons

Wij zijn een klein vertaalbureau waardoor onze kosten en onze woordtarieven laag kunnen blijven ten opzichte van grote vertaalbureaus met veel overheadkosten en in-house vertalers. Onze slogan “meer dan alleen vertalen” staat voor extra persoonlijke aandacht en meedenken met onze klanten. Naast de mogelijkheid voor een gratis proefvertaling geven we onze klanten ook feedback over de te vertalen brontekst en besteden we ook de nodige tijd aan de opmaak van ‘embedded figures’ en tabellen waardoor een vertaling niet alleen qua inhoud en lay-out maar ook cosmetisch perfect wordt. Onze particuliere klanten informeren wij over IND procedures en beantwoording van vragen, zelfs als dit niet leidt tot opdrachten. Inmiddels hebben wij een groot netwerk opgebouwd van hoog opgeleide ‘native-speaker’ vertalers en klantrelaties. Gezien onze ruime openingstijden worden we ook regelmatig in het weekend benaderd voor spoedopdrachten die vaak  reeds de volgende dag door onze koerier kunnen worden bezorgd. Onze missie is tevreden klanten en dat aantal groeit gestaag. Voor zowel bedrijven als particulieren kunnen wij elke vertaling aan; van eenvoudige persoonlijke documenten tot oprichtingsakten en statuten van een grote N.V. of uitgebreide technische en medische producthandleidingen. Onze vertalers zijn ervaren beëdigde en gediplomeerde ‘native speakers’ in elke branche die hun vak door en door verstaan.

Certificeringen in de vertaalbranche scheppen zeker meerwaarde maar zijn absoluut geen garantie voor kwalitatief goede vertalingen en hebben daardoor vaak alleen een symbolische waarde. Wij hechten meer aan het feit dat we inmiddels meer dan 3500 tevreden klanten van dienst mochten zijn.

Neem contact met ons op of maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking en bespreek uw wensen geheel vrijblijvend bij ons op kantoor of op locatie.