Transcriptie Russisch

Transcriptie van Russische, Nederlandse en Engelse media opnamen tegen een zeer scherp tarief !

Transcriptie en transliteratieWij verzorgen voor u de omzetting en vertaling (optioneel) van gesproken woord naar geschreven tekst. Opnamen van b.v. interviews, vergaderingen, verhoren en gedicteerde brieven worden door ons in goede zinnen of, indien gewenst, letterlijk omgezet.

Wij streven naar een perfect vertaalde transcriptie door o.a. een juist uitgevoerde transliteratie.

Ons vertaalbureau is tot dusver de enige aanbieder in Nederland van Cyrillische transcriptie en transliteratie in combinatie met vertaling van het resultaat van en naar het Russisch, Nederlands en Engels. Onze transcribenten zijn allen native speakers met een academische taalopleiding in hun land van herkomst en in Nederland. Tevens zijn onze transcribenten ook beëdigd vertaler Russisch en Engels.

U kunt erop vertrouwen dat zij uiterst accuraat transcriberen met veel gevoel voor semantiek.

Portfolio

Wij transcriberen en vertalen in elke branche:
  • Interviews en gesprekken.
  • Vergaderingen, documentaires en films.
  • Verhoren, vertolkte processen-verbaal.

Betrouwbaar, discreet en veilig

We gaan uiterst discreet en veilig om met de media die u ons aanlevert. Eventueel hebben we 24/7 een koerier beschikbaar voor een veilige en snelle uitwisseling van media. Dit alles leveren wij tegen een zeer concurrerend tarief.

Omdat kwaliteit bij ons voorop staat, wordt bij elke opdracht, waarvoor specifieke kennis vereist is, een transcribent ingezet die de meeste affiniteit heeft met het te vertalen onderwerp of vakgebied.

Overtuig u van onze scherpe tarieven of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Bij overige vragen kan u contact met ons opnemen.

Wij zijn u graag van dienst…
Onze tarieven Offerteverzoek Contact opnemen

Wilt u alles nog eens op uw gemak nalezen?Download onze transcriptie white-paper
Dan kan u hier onze Transcriptie Russisch white-paper downloaden.

Ook interessant voor u: