Nederlands voor Russen

Taallessen ter voorbereiding op de Staatsexamens NT2

nederlands-voor-russen

Wilt u de Nederlandse taal snel en op een hoog niveau leren? Dan is onze cursus Nederlands voor Staatsexamen NT2 iets voor u. Deze cursus biedt een stevige basis voor het gebruik van de Nederlands taal. U leert spreken, schrijven, lezen en luisteren, van 0 tot ERK-niveau B2 en C. U kunt op elk niveau instappen en bepaalt zelf hoeveel lessen u volgt en op welk taalniveau u wilt eindigen.

Meer informatie over NT2 examens klik hier

 

 

 

Cursus Nederlands als tweede taal

Om een goede kans te maken op de arbeidsmarkt voor middelbaar en hoger opgeleid personeel of om verder studeren in Nederland mogelijk te maken is het slagen voor de Staatsexamens NT2 een ‘must’. Afhankelijk van vooropleiding en doel bestaat onze cursus Staatsexamen NT2 uit minimaal 20 lessen van 1,5 uur. Hierbij wordt gebruik gemaakt van gerenommeerde lesboeken specifiek gericht op Russisch sprekenden.  Na deze cursus heeft u een goede grammaticale basis van het Nederlands waardoor u veel beter uw taalkennis in de toekomst kunt uitbouwen. Tijdsduur en aantal lessen voor deze cursus wordt, afhankelijk van het doel, in overleg bepaald.  Met het diploma Staatsexamen NT2 voldoet u aan de eisen van de Wet Inburgering. U kunt het NT2 diploma daarom ook gebruiken voor de aanvraag van Naturalisatie.

Cursus informatie

U kunt kiezen voor individuele lessen of in groepsverband. De lessen worden op ons kantoor aan huis gegeven of op een nader te bepalen locatie (bv. bij u thuis, in uw regio, uw bedrijf/kantoor of via Skype). De lessen via Skype zijn kwalitatief absoluut gelijkwaardig ten opzichte van les op onze locatie te Lent. Bij ons is klant koning, u bepaalt de frequentie en er is geen enkele financiële verplichting behalve voor de reeds gevolgde lessen. We werken niet met contracten, u kunt dus op elk moment en zonder opgaaf van reden met de cursus stoppen. Onze zeer ervaren docent is in Oekraïne afgestudeerd als docent en vertaler Engels en Frans en heeft achtereenvolgens: het staatsexamen NT2 (hoogste niveau) behaald, is in Utrecht afgestudeerd als beëdigd vertaler Russisch en is afgestudeerd (cum laude) aan de Universiteit van Leiden, faculteit Neerlandistiek (specialisatie Nederlandse Taal). Tevens is onze docent onderwijsbevoegd in Nederland en voor NT2 in alle Schengen landen.

Uw Russische partner naar Nederland halen

Vragen over onze taalcursus, en/of alle IND procedures hierbij, beantwoorden wij graag, vrijblijvend en kosteloos.  Voor meer info Klantdienstwijzer IND

 

Wilt u alles nog eens op uw gemak nalezen?Download de Nederlands voor Russen white-paper
Dan kan u hier onze Nederlands voor Russen white-paper downloaden.

Ook interessant voor u: