Onze diensten

Voor zowel bedrijven als particulieren kunnen wij elke vertaling aan; van een eenvoudige persoonlijke akte tot de statuten van een grote N.V. of een uitgebreide technische productbeschrijving. Onze vertalers en docenten zijn allen ervaren beëdigde en gediplomeerde ‘native speakers’ die hun vak door en door verstaan.

Voor een aantal specifieke vertalingen zoals officiële documenten en vertalingen binnen het juridisch domein, is extra specialisatie vereist van de vertaler. Hieronder vindt u een overzicht van een aantal van deze extra specialisaties en diensten van ons vertaalbureau.Beëdigd vertaler Russisch

Beëdigd vertaler Russisch

Wij verzorgen de beëdigde vertalingen van al uw documenten met een officiële status inclusief de tekst in apostillestempels. Alle vertaalrichtingen binnen de talen Nederlands, Russisch en Engels zijn mogelijk. Tevens kunnen wij het apostilleren van uw brondocumenten en onze beëdigde vertalingen voor u verzorgen. Wij hanteren hiervoor zeer scherpe tarieven.

Wij bieden u zekerheid en kwaliteit tegen een scherp concurrerende prijs.


Juridische vertaling Russisch

Juridische vertaling Russisch

Onze zeer ervaren juridische vertalers zorgen voor een perfecte professionele vertaling van al uw juridische documenten.
Onze vertalers zijn tevens werkzaam als gerechtstolk en als docent voor juridische vertalingen. Tevens zijn zij vanuit hun professie zeer goed op de hoogte van het rechtssysteem in het relevante land.
Wij bieden u kwaliteit tegen een scherp concurrerende prijs.


Medische vertaling Russisch

Medische vertaling Russisch

Accuraat, betrouwbaar en discreet; trefwoorden die onontbeerlijk zijn voor een perfecte medische vertaling.

Onze gediplomeerde vertalers hebben een jarenlange medische en farmaceutische achtergrond, zowel in Nederland als in Rusland.

Uiteraard kunnen zij, indien gewenst, uw opdracht beëdigd vertalen.


Nederlands voor Russen

nederlands-voor-russen

Wij geven taallessen ter voorbereiding op het NT2- en basis-inburgeringsexamen MVV.

Om een goede kans te maken op de arbeidsmarkt of om vervolgstudie in Nederland mogelijk te maken is beheersing van de Nederlandse taal een vereiste.
Een NT2 diploma is hiervoor de basis en is tevens vereist om het naturalisatieproces te kunnen starten.


Transcriptie Russisch

Taal transcriptie Russisch

Wij transcriberen en translitereren Nederlands, Engels en Russisch tegen een zeer scherp tarief. Daarnaast vertalen wij de verkregen tekst waarbij vooral semantiek en empathie de hoogste aandacht krijgt omdat bijvoorbeeld o.a. beeldspraak, van en naar het Russisch, niet één op één vertaald kan worden.

Dit alles leveren wij tegen een zeer concurrerend tarief.


Copywriting en content schrijven voor uw website

Copywriting Russisch

Wij promoten uw product door middel van een pakkende tekst ! Wij zijn u graag van dienst voor uw copywriting wensen. In principe kunnen we elke opdracht aan.

Of het nu gaat om ‘direct-mail’, folders, brochures, nieuwsbrieven of om het op een gerichte manier boeiend maken van uw website met gepaste webteksten, u bent bij ons op het goede adres.