Copywriting en content schrijven voor uw website

Wij promoten uw product door middel van een pakkende tekst!

Copywriting RussischWij zijn u graag van dienst voor uw copywriting wensen. In principe kunnen we elke opdracht aan. Of het nu gaat om ‘direct-mail’, folders, brochures, nieuwsbrieven of om het op een gerichte manier boeiend maken van uw website met gepaste webteksten, u bent bij ons op het goede adres.

Kortom, wij promoten uw bedrijf, diensten en producten op een boeiende manier. Tevens voeren wij, desgewenst, een perfecte Search Engine Optimization (SEO) voor uw website uit.

 

 

 

Wij zijn gespecialiseerd in webteksten

We zijn gespecialiseerd in het schrijven van webteksten geoptimaliseerd voor zoekresultaten en met name de (home) pagina’s van websites. We hebben o.a. de tekstuele content en vertaling van websites ten behoeve van de Oost-Europese markt van een zeer grote multinational uitgevoerd.

De filosofie achter een goede webtekst

Teksten op websites moeten ‘quick scanable’ zijn. Teveel tekst ontmoedigt de lezer. Bezoekers op uw site zijn maar in één ding geïnteresseerd: wat is de meerwaarde ten opzichte van anderen (prijs-kwaliteit) en is dit wat ik zoek ? Vervolgens komen zaken als betrouwbaarheid en levertijden aan bod. De eerste vragen worden beantwoord in een paar seconden en dat moet voldoende zijn om bezoekers te verlokken op uw site te blijven. Een goede webtekst is kort, aantrekkelijk, doelgericht, duidelijk en leesbaar.

Onze werkwijze bij copywriting van uw commerciële teksten

Voor een goed resultaat is een interview vooraf bijna altijd wenselijk. Hierdoor ontstaat een goed beeld over wat u precies wilt bereiken. Na het intakegesprek wordt er dan in overleg met u een proeftekst gemaakt. Deze methodiek zorgt ervoor dat beide partijen met een tevreden gevoel de opdracht kunnen vervolgen.
Wij investeren zeer veel tijd en energie in nieuwe klanten en leveren graag de hoogste kwaliteit. Uiteindelijk telt voor ons maar één ding en dat is dat u tevreden bent over het resultaat.

Ook interessant voor u: